Be a Hostess
Back

BLOK CZEKOLADOWY Z ORZECHAMI

Add to my recipes
total time
13 min
difficulty
easy
preparation time
10 min
cooking time
2 min

Preparation steps

  1. Do Micro Nova 2,25l dodać wiórki czekoladowe, marshmallows/pianki, słodzone skondensowane mleko, masło i sól, przykryć pokrywą i wstawić do kuchenki mikrofalowej na 1 minutę (moc 900 watów). Wymieszać za pomocą Neo Silikonowej Łyżki. Pianki nie muszą być całkowicie rozpuszczone.
  2. Wlać zawartość Micro Nova 2,25l do Kuchcika Plus, dodać ekstrakt waniliowy i posiekane orzechy. Nałożyć pokrywę, ustawić na II bieg i wymieszać aż do połączenia składników.
  3. Umieścić Silikonowe BrowniePojemniku do mrożenia 2,25L.
  4. Wlać zawartość do Silikonowe Brownie i równomiernie rozłożyć Neo Silikonową Łyżką.
  5. Włożyć do lodówki na 1-2h do zastygnięcia.
  6. Pokroić na 30 małych kawałków.
Add to my recipes Print recipe

Ingredients

For 30 servings

  • 500 g wiórków czekoladowych lub drobno pokruszonej czekolady
  • 100 g mini marshmallows/ mini pianek
  • 360 g słodzonego mleka skondensowanego
  • 30 g masła
  • 1 szczypta soli
  • 5 ml ekstraktu waniliowego lub innego aromatu
  • Posiekane orzechy
Odkryj nasze produkty w najnowszym katalogu Wiosna Lato 2021
Show me
Payment Methods
Shipping
Secure shopping
  • Fast delivery
  • Buyer Protection & data protection
  • Secure payment with SSL encryption