Bądź Gospodynią

Wybierz język

Wstecz

PESTO Z RUKOLI

Dodaj do moich przepisów
całkowity czas
2 min
trudność
łatwy
czas przygotowania
2 min

Etapy przygotowania

  1. Rukolę i orzechy pinii rozdrobnić w SuperSonic Rozdrabniaczu.
  2. Dodać Parmezan, oliwę z oliwek,sól i pieprz i połączyć składniki w gładką masę.
Dodaj do moich przepisów Drukuj przepis
Składniki

Dla 6 porcji

  • opakowanie rukoli
  • łyżka orzechów pinii
  • 2 łyżki startego Paremzanu
  • sól i pieprz
  • 75 ml oliwy z oliwek
Odkryj nasze produkty w najnowszym Katalogu Jesień - Zima 2024/25
Pokaż
  • Szybka dostawa
  • Ochrona kupujących & ochrona danych
  • Bezpieczna płatność z szyfrowaniem SSL