Be a Hostess
Back

SORBET BANANOWO-TRUSKAWKOWY

Add to my recipes
total time
5 min
difficulty
easy
preparation time
5 min

Preparation steps

  1. Pokroić owoce w kostkę za pomocą Fusion Samuraj, umieścić je w Pojemniku do mrożenia 2,25 l i wstawić do zamrażarki na co najmniej 8 godzin.
  2. Po wyjęciu owoców z zamrażarki odczekać 15 minut. Wymieszać owoce z cukrem pudrem Neo Silikonową Łyżką i przygotować sorbet za pomocą Fusion Sorbet Maker.
  3. Wskazówka: Ciekawy smak można uzyskać posypując sorbet imbirem przed podaniem.

Add to my recipes Print recipe

Ingredients

For 4 servings

  • SKŁADNIKI DLA 6 OSÓB
  • 400 g truskawek
  • 200 g obranych bananów
  • 40 g cukru pudru
Odkryj nasze produkty w najnowszym katalogu Jesień Zima 2021 / 2022
Show me
Payment Methods
Shipping
Secure shopping
  • Fast delivery
  • Buyer Protection & data protection
  • Secure payment with SSL encryption